Uitdaging

Grote uitdaging
“Mijn motivatie is het ondersteunen van Compassion om hun te helpen met het uitvoeren van hun doelstelling: "bevrijden van kinderen uit de armoede". Waarom Compassion? Het gezin van mijn schoonzoon, Diego, in Bolivia is door Compassion geholpen. Hij werkt nu samen met mijn dochter, Janita, aan projecten in Cochabamba oa. met kinderen in de buurt.
Daarnaast hou ik van een sportieve uitdaging en van bergen. Het zal zwaar worden op de Kilimanjaro. Met constant wisselende extreme omstandigheden wordt de klim een enorme opgave. Maar ik ben al hard aan het trainen.
Al met al maakt dat ik de uitdaging aan ga om me inzetten voor Compassion zodat zij met de sponsorbijdrage veel moeders en baby’s, kinderen en studenten in Tanzania kunnen helpen. Dat zou toch geweldig zijn?”

Kilimanjaro
De Muskathlon Tanzania wordt georganiseerd door de christelijke mannenbeweging De 4e Musketier. Met 30 Musketiers beklim ik de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika. Op de vijfde dag zullen we de top bereiken, waarna we in 2 dagen weer afdalen. De 4e Musketier heeft Tanzania als bestemming gekozen, omdat dit land bij de armste 10 landen ter wereld hoort. Er heerst corruptie, de buitenlandse schuld is erg hoog en veel mensen in het land hebben te kampen met ondervoeding, malaria en aids. Daarnaast is er een extreem hoge kindersterfte.
Reden te meer om de mensen daar een hart onder de riem te steken. Ik weet zeker dat wij met alle klimmers en sponsors een grote bijdrage kunnen leveren. Ik besef me dat wij door onze betrokkenheid het verschil in levens kunnen uitmaken. Daar wil ik mij voor inzetten.

Compassion: bevrijdt kinderen van armoede
Samen met de christelijke organisatie Compassion willen we in dit gebied een verschil uitmaken. Compassion investeert het sponsorgeld in projecten voor arme moeders en baby’s, kinderen en studenten. Deze organisatie helpt in Tanzania de meest kwetsbare kinderen, via lokale kerken. Kinderen die een sponsor krijgen, kunnen daardoor naar school en worden sociaal, emotioneel en geestelijk gevormd, en krijgen medische zorg en aanvullende voeding. Alle kinderen horen ook over Jezus’ liefde voor hen.

Wilt u mij sponsoren?
Dat kan door een kind te sponsoren via Compassion voor € 29 euro per maand. Ook kunt u online een gift geven. U kunt meer lezen en online doneren op mijn Muskathlonpagina

Voor vragen of meer informatie kunt u contact met mij opnemen

Contactformulier

Vragen over mijn uitdaging, de sponsoring mbv mijn houtwerk of een bestelling plaatsen vul aub. onderstaand contactformulier in.